Met onze theetuin is een gekoesterde droom uitgekomen. Jarenlange ervaring in de commerciële dienstverlening en de organisatie van grote evenementen én met veel vaardigheden uit de horecawereld vormen samen met de locatie van ons huis een perfecte combinatie voor de verwezenlijking ervan.

Onze uitgangspunten zijn gastvrijheid, vriendelijkheid en het serveren van goede producten in een ontspannen en gezellige sfeer. Wat ons betreft is er is niets leuker dan met een combinatie van je favoriete gerechtjes en heerlijke drankjes gewoon even lekker te relaxen.

Koffie, thee, limonade en lekkers
U kunt een keuze maken uit ons uitgebreide aanbod aan thee. Daarnaast schenken we ook een eerste klas koffie en kunt u kiezen uit het assortiment limonades van San Pellegrino dat we aanbieden. Vers fruit en sap of een frisse shake zijn ook mogelijk.

U kunt altijd vers appelgebak (Dudok?) en een verse wafel bestellen, al of niet met een gemoedelijke toef slagroom. Wekelijks hebben we een andere soort patisserie op het menu.

choco-smullen

Van zoet tot hartig
Combinaties van zoete en hartige hapjes zijn verwerkt in een thé complet, een Tea of een gezellige lunch of brunch. Hiervoor verzoeken wij u een dag of twee van tevoren te reserveren –form en telefoonnummer. Ook groepen met meer dan 6 personen verzoeken wij van tevoren even contact op te nemen.